Verschillende soorten frietbakjes

Verschillende soorten frietbakjes

Iets wat niet kan ontbreken op een groot feest, is lekker eten. Halverwege de avond krijgen de meeste mensen trek en u wilt hen dan graag trakteren op bijvoorbeeld een lekker bakje friet met een snack. Hierbij is het handig om speciale frietbakjes aan te schaffen. Een hartstikke simpel product, maar toch moeilijker te verkrijgen dan u zou denken. Ook wanneer u in het bezit bent van een eigen snackbar kan het lastig zijn om goede frietbakjes te vinden. Wij bestellen vaak onze frietbakjes bij Disposable Center en hier zijn wij zeker tevreden over. Deze partij heeft een uitgebreid aanbod wegwerp artikelen, waaronder frietbakjes en snackbakjes in verschillende soorten en maten. Met de frietbakjes van deze partij serveert u eenvoudig uw friet en dankzij de gebruiksvriendelijkheid van de bakjes genieten uw gasten van het eten en het feest. Voor meer informatie over de verschillende soorten frietbakjes van deze partij leest u verder.

Frietbakjes van karton

Disposable Center heeft diverse soorten frietbakjes in het assortiment opgenomen. Zo hebben zij diverse soorten kartonnen frietbakjes. Deze zijn enkel te verkrijgen in de bruine kleur en zijn gemaakt van FSC ongebleekt karton. Dit karton is voorzien van een bio coating waardoor de frietbakjes niet alleen vetwerend worden, maar ook recyclebaar en compleet composteerbaar zijn. Tevens geeft de bruine kleur van deze frietbakjes een echt gevoel van duurzaamheid. Deze frietbakjes zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook erg geschikt voor een evenement dat om duurzaamheid draait.

Frietbakjes van plastic

Naast kartonnen frietbakjes vindt u bij deze partij ook de klassieke frietbakjes van plastic. Deze zijn te krijgen in de kleuren zwart en wit. De plastic frietbakjes zijn ook verkrijgbaar is verschillende formaten en geschikt voor in de magnetron. U kunt met de plastic frietbakjes verschillende grootte porties serveren waardoor u precies genoeg friet serveert. Verder is er een plastic frietbakje variant met maar één vak, maar ook met meerdere vakken. Deze zijn ideaal voor het serveren van saus naast de friet. 

Bestel frietbakjes bij Disposable Center

Bekijk de mogelijkheden op de website van Disposable Center. Hier bestelt u gemakkelijk de gewenste frietbakjes voor uw evenement of voor in uw snakbar.

Share