Kies voor papieren tasjes

Kies voor papieren tasjes

Iets wat vandaag de dag niet meer weg te denken is uit het straat beeld, zijn plastic tassen. Bij veel winkels en eetgelegenheden krijg je een plastic tas om je spullen in te vervoeren. Een positieve trend die we tegenwoordig wel vaker zien, is dat meer winkels overstappen op papieren tasjes. Wilt u ook graag iets betekenen voor het milieu? Wissel dan de plastic tassen in voor de papieren varianten. Deze papieren tasjes zijn een stuk beter voor het milieu, maar zijn wel stevig genoeg om diverse producten te houden. In winkels moet er tevens ook betaald worden voor plastic tassen waardoor het gebruik van deze tassen al een stuk minder wordt. Toch is helemaal geen plastic tassen gebruiken nóg beter voor het milieu. Stap dus over op papieren tasjes en bedruk deze met bijvoorbeeld uw eigen logo om hier uw eigen twist aan te geven. Dit helpt ook nog eens met het vergroten van de naamsbekendheid van uw bedrijf. Met papieren tasjes helpt u dus niet alleen het milieu, maar ook uw bedrijf.

Een beter milieu dankzij papieren tasjes

Bij diverse partijen kunt u papieren tasjes bestellen en laten bedrukken, een van deze partijen is Rotimshop. Zij hebben jarenlange ervaring en weten dus wat zij aan het doen zijn. Deze partij hecht waarde aan het milieu en bieden papieren tasjes aan omdat zij hier graag iets voor terug willen doen. Bij hen heeft u keuze uit verschillende opties en kunt u een afbeelding meesturen die u op de papieren tasjes wilt laten bedrukken. Vervolgens zorgt Rotimshop ervoor dat de papieren tasjes zo snel mogelijk worden bedrukt en worden afgeleverd bij uw afleveradres. Ook kunt u bij deze partij andere artikelen aanschaffen. Denk hierbij aan vloeipapier, verpakkingsmateriaal en geschenkverpakkingen. Wanneer u producten onbedrukt bestelt, verzend Rotimshop deze dezelfde dag nog mits u deze voor 15:00 uur heeft besteld. 

Papieren tasjes bestellen

Bij Rotimshop hoeft u dus nooit lang te wachten op uw bestelling en helpt u eenvoudig het milieu een handje. Wilt u meer weten over het bestellen van papieren tasjes? Bekijk dan de mogelijkheden op de website van Rotimshop of neem contact op met hun klantenservice.

Share