Topmedewerkers voor uw bedrijf vinden

Topmedewerkers voor uw bedrijf vinden

Uw bedrijf groeit, vernieuwd of veranderd in een hoog tempo? Dan is het goed om snel het juiste personeel op de juiste plekken te kunnen plaatsen. Jonge professionals voor een langere termijn aantrekken wordt voor werkgevers steeds lastiger. Mede door een groeiend tekort aan goed geschoolde arbeidskrachten kunnen kandidaten kieskeurig zijn over een aangeboden werkplek. Ze hebben immers keuze genoeg. Hoe laat u nu in deze tijd gekwalificeerd personeel voor uw bedrijf kiezen?

Generatie Y

Generatie Y, ook wel de ‘Millennials’ genoemd staan klaar om de arbeidsmarkt de komende jaren te gaan domineren. Deze groep werknemers, geboren in de jaren 1981 – 2000 staat te trappelen om de beste werkgevers te vinden met daarbij de meest aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Het is voor uw bedrijf zeer belangrijk dat u oog heeft voor wat deze groep belangrijk vindt. Zeker als u hen contracten voor langere termijn wilt aanbieden. Millennials zijn zeer flexibel qua locatie, maar daarnaast ook egoïstisch, wispelturig en verwend als het aankomt op arbeidsvoorwaarden.

Wat verwachten millennials van uw bedrijf

Generatie Y heeft een flink lijstje aan voorkeuren waar u als bedrijf rekening mee moet houden wanneer u één van deze werknemers wenst in te lijven voor uw bedrijf. Ze houden ervan om vooral uitdagend en gevarieerd werk te kunnen verrichten dat hun bovendien uitzicht geeft op aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden. Ook verwachten werknemers van generatie Y dat uw bedrijf openstaat voor nieuwe ideeën en feedback. Ze willen werken in een waarderende en transparante arbeidscultuur met flexibele werktijden. Dit alles uiteraard tegen een billijke vergoeding voor hun geleverde diensten. Doordat zij op dit moment een zeer ruime keuze hebben qua werkaanbod kan het voor uw bedrijf lastig zijn om zo iemand voor langere termijn aan uw bedrijf te binden.

Hulp bij zoeken naar de perfecte werknemer

Steeds meer bedrijven schakelen professionele hulp in bij het zoeken naar werknemers die bij hun bedrijf passen. Top of Minds is zo’n professioneel team dat uw bedrijf snel en vakkundig in contact brengt met het personeel waarnaar u op zoek bent. Zij zijn gespecialiseerd in executive search Nederland en gaan samen met u op zoek naar een specialist op elk vakgebied. Denk daarbij aan Talentpool recruitment, Employer branding, Tech team staffing en interim solutions. Diverse gespecialiseerde consultants die een groot bereik hebben op de kwalitatieve top van de arbeidsmarkt, gaan voor uw bedrijf op zoek naar gekwalificeerd personeel dat openstaat voor uw arbeidsvoorwaarden.

Share