Patchkast 19 inch

Patchkast 19 inch

Zowel voor particulieren als organisaties is het internet onmisbaar geworden. Een internetverbinding komt tot stand door middel van een netwerkoplossing. Het hart van uw netwerkoplossing is toch wel de patchkast, ook wel serverkast genoemd. Vandaag de dag is vrijwel iedere organisatie afhankelijk van een goed IT-netwerk. In de patchkast komt dit netwerk samen. Hier wordt het internet- en telefoonverkeer geregeld. Bent u op zoek naar een patchkast 19 inch /a>? U vindt een ruim assortiment bij Patchkast.nl.

Veilige opslag en overzicht dankzij een 19 patchkast

Een patchkast is een belangrijke factor voor een stabiel bedrijfsnetwerk. Het is een veilige opslagplaats voor de server en randapparatuur. Het beschermt servers en ander netwerkapparatuur tegen vuil, oververhitting en andere invloeden van buitenaf. Patchkasten zijn in 19 inch en 10 inch verkrijgbaar. 19 inch modellen zijn leverbaar met 2 type deuren, namelijk een glazen of geperforeerde deur. De geperforeerde deur zorgt voor goede ventilatie, waardoor warmte snel de kast kan verlaten, geluid wordt echter niet tot nauwelijks tegen gehouden. Alle inkomende bekabeling wordt in de patchkast overzichtelijk geïnstalleerd. Hierdoor houdt u overzicht! Zoekt u een 19 inch rack? Ook die vindt u in de webshop van Patchkast.nl! Een rack is in feite het skelet van een patchkast. Een relay rack bestaat uit twee 19 inch montageprofielen, zonder beplating aan de zij- en boven/onderkanten. Relay racks houden, doordat zij niet voorzien zijn van de beplating, geen warmte vast. Warme lucht kan gelijk bij de geplaatste apparatuur weg en met de luchtstroom worden meegevoerd.

Bezoek de website

Een wirwar van kabels voorkomt u tevens dankzij de handige accessoires van Patchkast.nl. Denk hierbij aan kabelmanagement, switches, legborden, patchpanelen en kooimoeren. Bent u van plan een patchkast van 19 inch te kopen? Deze is gemakkelijk en snel te bestellen via de online shop. Benieuwd naar de mogelijkheden? Breng een bezoek aan de website.

Share