Kunststof verpakking op maat

Kunststof verpakking op maat

De verpakking is een erg belangrijk onderdeel van een product. Bij sommige producten is de verpakking zelfs onmisbaar, omdat je het anders niet eens kunt gebruiken. Denk aan verf bij voorbeeld, zonder emmer om de verf heen wordt dat al snel een kliederboel. Ben jij op zoek naar stevige en duurzame emmers, dan is Dijkstra Plastics misschien een goede aanrader voor jou. Zij hebben antwoord op allerlei verschillende verpakkingsbehoeften. Ze zijn dan ook werkzaam voor veel verschillende markten. Het kan dus alle kanten op van food tot aan chemie, van bouw tot aan dierenvoeding. Lees deze blog om erachter te komen welke kunstof verpakkingen er allemaal aangeboden worden.
De opties in vorm en kleur
Bij Dijkstra Plastics vind je een divers en groot aanbod aan kunstof emmers. De diverse varianten zijn beschikbaar in grijs, transparant en wit. De emmers in een grijze kleur zijn gemaakt van gerecycled kunststof (PCR). Dit maakt ze duurzaam en ze zijn ook nog eens goed te gebruiken voor de non-food sector. Ook is het materiaal 100% recyclebaar. De vormen waar de emmers in beschikbaar zijn, zijn de volgende: rond, rechthoekig en vierkant. Als je jouw emmers graag anders ziet, kan dat ook. Dijkstra Plastics levert namelijk emmers op maat zodat de emmers aansluiten bij jouw product en wensen. 
Emmers voor diverse markten
Emmers kunnen voor verschillende producten gebuikt worden. De markten waar ze voor te gebruiken zijn is niet alleen de voedingsindustrie, maar ook de diervoederfabrikanten, farmaceutische bedrijven en de chemische industrie. Dit is de reden dat Dijkstra plastics kunststof emmers aan voor zowel food als non-food gebruik biedt. Wat ook een pluspunt van hun is, is dat ze BRC gecertificeerd zijn. 
Wil je meer informatie?
Om maatwerk te kunnen leveren, werkt Dijkstra Plastics graag in samenwerking met de afnemer. Ze gaan graag het gesprek met je aan om erachter te komen wat de beste keuze voor jou is. Aanpassingen of opmerkingen, het kan allemaal. Neem contact op via de telefoon voor een adviesgesprek. Wil je eerst meer weten? Neem dat een kijkje op hun website.

Share