Custom merchandise laten maken

Custom merchandise laten maken

Wil je graag meer naamsbekendheid voor jouw bedrijf? Dan is het helemaal geen gek idee om je eigen merchandise te laten maken. Je kunt in het oosten van het land je eigen merchandise laten maken bij Pro Merchandise voor de scherpste prijzen en de hoogste kwaliteit. Wees innovatief en creatief en maak gebruik van de persoonlijke en flexibele service!

Talloze keuzes aan merchandise

Als je op zoek bent naar merchandise dan heb je heel veel keuze. Je kunt denken aan iets klein en simpels als speldjes, polsbandjes, buttons, emblemen etc. Ook kun je (werk)kleding, wandborden, spandoeken of gevelvlaggen laten maken. Deze merchandise kan volledig gepersonaliseerd worden met jouw eigen ontwerp. Als je al een design hebt kun je deze opsturen op de website. Pro merchandise is echter ook gespecialiseerd in het maken van designs en is altijd bereid om je hierbij te helpen.

Merchandise maken binnen het bedrijf

De meest merchandise kan in Ootmarsum binnen het bedrijf gemaakt worden. Hierdoor is er op elk moment oog op het proces om op die manier de kwaliteit te kunnen waarborgen. Zorg daarom dat je niet achter blijft met basic merchandise en personaliseer het voor een geweldig eindresultaat.

Waarom merchandise laten maken?

Met je eigen merchandise kun je elk object veranderen in de ideale sluikreclame. Als je bijvoorbeeld stickers laat bedrukken kunnen deze overal op geplakt worden en gaan mensen dit onbewust onthouden. Verder kun je met merchandise laten zien dat je er bij hoort. Tijdens een festival dragen mensen de shirts en petten van jouw band waarmee ze opvallen en ook weer reclame maken. Met deze merchandise zorg je dus dat mensen jouw kunnen steunen door het te kopen, terwijl ze er daarnaast ook nog reclame voor maken.

Merchandise als prijs

Je hebt bij Pro Merchandise ook allerlei mogelijkheden om je eigen prijzen te maken. Als je een wedstrijd organiseert of spelletjes tijdens koningsdag kun je hier prijzen voor maken. Of je nou op zoek bent naar medailles, bekers, sleutelhangers of een mok. Wanneer je een idee hebt zul je gegarandeerd een eindresultaat krijgen waar je blij mee bent. 

Share