Wil jij je pakketten makkelijk en goedkoop verzenden?

Wil jij je pakketten makkelijk en goedkoop verzenden?

Als je een webshop hebt en je verzendt regelmatig pakketten, dan kunnen de kosten flink oplopen. Te veel betalen wil je voorkomen en dat snappen wij. Daarom hebben we in deze blog een goede oplossing voor jou probleem. Lees snel verder om uit het antwoord te vinden.

Shops United voor goedkope verzending

Als je jezelf van dienst wilt zijn raden we je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Shops United. Via dit bedrijf kan je makkelijk en snel pakketten versturen. Als je dit doet maak je het logistieke proces van jouw bedrijf een stuk makkelijker en sneller. Via Shops United kun je jouw webshop koppelen, superhandig want je hoeft dan niets meer met de hand te doen. Handmatig invoeren is verleden tijd. Je kunt eenvoudig verzendt labels printen en je kunt je pakketten ook makkelijk volgen. Zo weet je altijd waar je pakketten zijn. Klinkt allemaal erg aantrekkelijk, maar hoe werkt het precies? Jouw voordeel komt door de grote aantal klanten van Shops United. Door dit grote volume wordt het verzenden van de pakketten goedkoper. Er zijn wel 2000 webshops aan gesloten bij dit bedrijf. Nu snap je waarschijnlijk waarom.

Vervoerders van Shops United

Bij dit bedrijf kan je eenvoudig een vervoerder kiezen die jij wilt. Ze hebben een ruime collectie aan verveorders, dus er is er altijd eentje die bij jou past. Denk bijvoorbeeld aan DHL, DHL Express, Fedex Cross Border, UPS, Red je Pakketje en PostNL. De kosten verschillen per vervoerder, maar ze zijn te vinden op de site. Zo kun je de vervoerders eenvoudig met elkaar vergelijken en de best prijs pakken.

Wil je meer weten?

Ben je benieuwd op Shops United iets voor jouw bedrijf kan betekenen. Kijk dan gerust op hun site voor meer informatie. Je kunt ook de klantenservice bellen, als je nog vragen hebt. Op hun site kun je nog meer voordelen vinden over hun diensten. Laat jezelf niet meer te veel betalen en kies voor goedkope pakketverzending. 

Share