Plan jouw tattoo afspraken in met een digitale tattoo studio kalender

Plan jouw tattoo afspraken in met een digitale tattoo studio kalender

Ben je de trotse eigenaar van een eigen tattoo studio? Dan is het natuurlijk belangrijk om zo veel mogelijk succes te behalen. Samen met je personeel zorg je ervoor dat je klanten hartelijk onthaald worden en vervolgens nog mooier worden gemaakt met een prachtige nieuwe tatoeage. Daarnaast is jouw studio ook gewoon de plek waar geld moet worden verdiend. Alleen op die manier kan je bedrijf blijven bestaan en in de toekomst mogelijk zelfs verder groeien. Er zijn verschillende manieren om het succes van je eigen tattoo studio te vergroten. In de eerste plaats wil je natuurlijk voldoende mensen naar je shop trekken. Daarnaast is het van groot belang om te zorgen voor een goede planning. Een digitale kalender is daarvoor het ideale hulpmiddel. Kies je voor een speciale tattoo CRM? Dan is een dergelijke kalender meestal al inbegrepen!

Wat is een tattoo CRM?

Een tattoo CRM is software die speciaal ontwikkeld is voor de tattoo branche. Deze software beschikt over diverse componenten, waaronder de enorm handige digitale kalender. Daarnaast kunnen je klanten via de software heel eenvoudig betalingen uitvoeren. Hierbij kan het gaan om zowel betalingen voor de daadwerkelijke behandelingen als borg. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je klanten tijdens het boeken direct een borg te laten betalen. Ook is het mogelijk om eerst een afspraak te laten inplannen en daarna de borg te verrekenen. Dit is een goede manier om te voorkomen dat je klanten de afspraak vlak van tevoren annuleren of zelfs helemaal niet naar hun afspraak komen. Voor het betalen van de tatoeage behandelingen kun je kiezen uit verschillende opties. Deze kun je eenvoudig binnen de software selecteren. Zo heb je ook nog eens altijd een goed en actueel overzicht. Ook voor je klanten is een tattoo CRM ideaal. Ze hebben altijd inzicht in hun afspraken en weten precies wanneer ze bij jou in de tattoo studio zijn geweest.

Nog eenvoudiger afspraken inplannen

Met een tattoo CRM heb je altijd en overal toegang tot de digitale kalender van je tattoo studio. De software werkt in de cloud en is bereikbaar via je laptop, tablet, smartphone en desktop. Ook je klanten kunnen op elk gewenst moment inloggen. Zo wordt het voor hen nog eenvoudiger om een afspraak in te plannen met de tattoo artist van hun voorkeur. Dankzij de optimale integratie van meerdere processen binnen één softwaresysteem, kun jij bovendien veel tijd besparen. Zo blijft er bijvoorbeeld meer tijd over voor je echte passie: het zetten van de allermooiste tatoeages! De inzet van een tattoo CRM brengt dus alleen maar voordelen met zich mee!

Share