Je bedrijf laten opvallen op een beurs

Je bedrijf laten opvallen op een beurs

Natuurlijk wil je graag opvallen op een beurs. Het is belangrijk om met het budget een maximaal rendement te krijgen. Er zijn verschillende manieren om hierin te slagen. Gepersonaliseerde visitekaartjes bijvoorbeeld om onder de aandacht te blijven bij iedereen in de stand komt op de beurs. Er is echter meer mogelijk. Door de stand goed in te richten en op te stellen kun je meer opvallen. 

Een open stand 

Wanneer je een toegankelijk stand wilt hebben is het slim om een open stand te gebruiken. Het is maakt het gemakkelijker voor mensen om even naar binnen te komen. Daarnaast is een proactieve houding van belang. Zorg dat je er verzorgd uitziet en een naambadge draagt. De bezoekers moeten vanaf alle kanten de stand al kunnen zien. Zorg dat je opvalt bij een beurs. Hiermee krijg je meer mensen in de stand. Uiteindelijk zal het zorgen voor een succesvolle beurs. 

Laat de stand voor jou werken 

De stand moet een ambassadeur zijn voor het bedrijf. Laat de stand opvallen om zo aandacht te krijgen. Zorg voor een duidelijk logo die opvalt. Zorg voor volop flyers en een goodiebag. Promoot het evenement van te voren via social media. Zorg dat de bezoekers je gemakkelijk kunnen vinden. Promoot je stand ook bij journalisten en bloggers. Het is belangrijk om hier heel consistent mee te zijn. 

Herkenbaar

Zorg dat je in alle promotiematerialen consistent bent. Zorg ervoor dat je helder en duidelijk overkomt om zo te scoren. Er zijn volop mogelijkheden om een goede indruk te maken. 

Een give away

Het is ook mogelijk om iets weg te geven of om mensen wat te laten winnen tijdens de beurs. Het is slim om T-shirts weg te geven die mensen direct aandoen en blijven dragen tijdens de beurs. Iedereen zal zich afvragen waar ze deze kunnen krijgen.   

Share