Hoe was jouw kerstpakket?

Hoe was jouw kerstpakket?

Het nieuwe jaar is weer van start gegaan. We zitten alweer even in 2020. Toch kan het geen kwaad om nog eens na te gaan hoe jouw kerstpakket je is bevallen. Zat er een grote kandelaar in jouw doos of was het misschien een waardebon? De kans dat je niet zo tevreden bent is dan best groot. Hoewel jouw werkgever vast zijn of haar best heeft gedaan om voor jou een leuk kerstpakket uit te kiezen, is dat helaas niet al te goed gelukt.

Een traditioneel kerstpakket

Uit onderzoek blijkt dat het traditionele kerstpakket door werknemers nog steeds het meest op prijs wordt gesteld. Dit is zoals vanouds een mooie doos die met eersteklas levensmiddelen is gevuld. De kans is groot dat jij als werknemer een dergelijk kerstpakket veel liever in handen had gekregen. Zo’n kerstpakket voelt persoonlijk aan en is bij elke gelegenheid leuk te gebruiken. Je vindt er spullen in die goed passen bij jouw kerstontbijt. Vaak zijn er ook lekkere hapjes aanwezig die het erg goed doen als snack. Bovendien is de doos vaak ook met levensmiddelen gevuld die een leuke aanvulling vormen op het kerstdiner en zelfs daarna. Heb jij misschien ook kinderen, dan zijn zoutjes of een zakje snoep voor hun de leukste traktatie die er is.

Op tijd bestellen

Nu kan het best zo zijn dat jouw werkgever geprobeerd heeft om ook zo’n traditioneel pakket met levensmiddelen te bestellen. Maar door de drukte en de keuzestress is hij of zij misschien te laat gaan nadenken over het kerstpakket. Wanneer je weet dat de meeste leveranciers al weken voor de kerstperiode ophouden met het aanbieden van nieuwe pakketten, is het best mogelijk dat jouw werkgever opliep tegen het bordje ‘uitverkocht’. Misschien wordt het tijd om jouw baas eens te wijzen op Kerstpakket.nl. Doordat ze samenwerken met een grote supermarktketen is bestellen altijd mogelijk tot 18 december. Het voordeel van deze samenwerking is dat ze gegarandeerd kunnen leveren tot 2 dagen voor Kerst. Zo’n garantie kom je bij geen enkele andere leverancier van kerstpakketten tegen.

Blijk van waardering

Een goedgevuld kerstpakket is een verdiende blijk van waardering. Jij vindt het bovendien ook leuk om met een vrolijk kerstpakket naar huis te komen. Heb jij de Marktplaatsadvertenties weleens gezien van mensen waarbij de inhoud van het kerstpakket tegenviel? Daar wil jij natuurlijk niet graag tussen zitten. Bij Kerstpakket.nl gebeurt dat ook niet. Zij leveren alleen maar kerstpakketten waar iedereen tijdens de Kerst vrolijk van wordt.

Share