Het belang van relatiegeschenken

Het belang van relatiegeschenken

Relatiegeschenken ouderwets? Niets is minder waar. Relatiegeschenken kunnen van grote toegevoegde waarde zijn voor jouw bedrijf. Relatiegeschenken zijn namelijk een belangrijke marketingtool. Je kent ze vast wel, een kleinigheidje dat je hebt gekregen van een investeerder of andere relatie. Deze geschenken kunnen gaan van een sleutelhanger tot aan bedrukte mokken met logo. De relatiegeschenken worden vaak gegeven als een teken van dank, maar natuurlijk is het cadeau geven van een relatiegeschenk ook een manier van subtiel reclame maken. Iedereen vind het stiekem leuk om een cadeautje te ontvangen en wanneer je het juiste relatiegeschenk kiest profiteer je ook nog eens van de voordelen.

Voordelen relatiegeschenken

De naam ‘relatiegeschenk’ zegt het al: het zijn geschenken die de relatie met je werknemers en contacten kunnen versterken. De verschillende relatiegeschenken zijn zeer geschikt om jouw relaties te behouden en bestaande relaties met partners, investeerders of bijvoorbeeld werknemers te versterken. Wanneer je jouw klanten en contacten goed kent, kun je voor hen een persoonlijk cadeau uitkiezen. Goed gekozen relatiegeschenken kunnen een positieve impact hebben. Zo blijkt het bijvoorbeeld dat meer dan de helft van de ontvangers van relatiegeschenken het desbetreffende bedrijf sneller herinnert dan wanneer er geen relatiegeschenk wordt ontvangen. Daarnaast kunnen relatiegeschenken ook worden ingezet als teken van dank voor bijvoorbeeld samenwerkingen. Een klein gebaar kan een groot effect hebben.

De keuze is reuze

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden wat betreft relatiegeschenken eindeloos. Het assortiment met verschillende soorten relatiegeschenken is erg groot. Daarnaast zijn er ook verschillende mogelijkheden voor het bedrukken van het relatiegeschenk. De verschillende druktechnieken maken het mogelijk om meer soorten materialen, en dus meer soorten producten, te bedrukken. Ook kunnen er steeds meer artikelen full color bedrukt worden met digitale printers. Met de druktechnieken kunnen de relatiegeschenken persoonlijker worden gemaakt dan ooit tevoren. Met een bedrukken valt jouw bedrijf nog extra op!

Relatiegeschenken duur?

Het assortiment met verschillende soorten relatiegeschenken is gigantisch. Hierdoor is er voor ieder budget wel een geschikt relatiegeschenk te vinden. Daarnaast geldt dat een hoger prijskaartje niet automatisch betekent dat de ontvanger er gelukkiger mee is. Waarde is niet alles. De boodschap achter het relatiegeschenk is wat telt. Als de gedachte klopt, dan maakt het niet uit of het geschenk €5 was of dat het €50 heeft gekost. Ook zijn de verschillende relatiegeschenken erg lang ‘houdbaar’, met een advertentie in een krant is er bijvoorbeeld maar een contactmoment. Een pen met het logo van jouw bedrijf erop heeft er veel meer. Iedere keer dat iemand de pen oppakt om iets te noteren geldt als contactmoment, tel maar op!

Relatiegeschenken van BudgetGift


Wil jij ook profiteren van de meerwaarde van relatiegeschenken? Dan ben je bij BudgetGift aan het juiste adres! Al jaren is BudgetGift een gerenommeerde naam in de relatiegeschenkenbranche. Het bedrijf in Deventer heeft een groot assortiment, klantvriendelijke medewerkers en erg scherpe prijzen. Wil jij de relaties met partners versterken? Kies voor BudgetGift relatiegeschenken!

Share