Een klassieker: pennen met logo

Een klassieker: pennen met logo

Relatiegeschenken worden al heel wat jaren uitgedeeld. Een echte klassieker onder de relatiegeschenken is de pen. Pennen worden door veel bedrijven en organisaties gebruikt om als een kleine attentie te geven aan klanten, personeel en relaties. Dit kleine relatiegeschenk is natuurlijk zeer praktisch en we hebben er bovendien nooit genoeg van. Wil je ook pennen met logo laten bedrukken? We vertellen je hier graag meer over.

Het succes van pennen met logo

Waarom zijn pennen als relatiegeschenk zo populair? Dat komt ten eerste doordat pennen met logo een slim relatiegeschenk is. Iedereen heeft altijd wel een pen nodig, waardoor dit een onmisbaar item is. Daarnaast zijn pennen makkelijk om weg te geven omdat ze weinig ruimte innemen. Je kunt ze eenvoudig meenemen, waardoor je pennen kunt uitdelen op de beurs, na een verkoop of tijdens een informatiegesprek. Pennen met logo zijn verder zeer betaalbaar waardoor je ze eenvoudig in groten getale kan laten bedrukken. En daarom ook zonder nadenken aan veel relaties kunt uitdelen, hetgeen goed is voor meer naamsbekendheid. Pennen zijn een aanvulling op je visitekaartje.

De voordelen van pennen als relatiegeschenk

Door te kiezen voor een pen als een kleine attentie voor klanten, partners en relaties kan je bedrijf verschillende voordelen ervaren. Ten eerste is het een positieve reminder voor de ontvanger van wie de pen afkomstig is. Je bedrijfsnaam staat er immers op. Verder delen de ontvangers hun pennen vaak verder uit, waardoor ook anderen je bedrijfsnaam kunnen zien. Dit is extra reclame voor het bedrijf. En ten slotte geeft het mensen een goed gevoel om iets gratis te krijgen. Het geven van iets kleins zoals een pen kan er al voor zorgen dat iemand op een positievere manier aan je bedrijf terugdenkt.

Wat voor soort pennen met logo zijn er?

Wanneer je pennen met logo wil laten maken, kun je kiezen uit diverse soorten. Ga je voor de welbekende balpen of kies je voor iets anders? Je kunt bijvoorbeeld een metalen pen, vulpen of vulpotlood overwegen. Je kunt ook kiezen voor een duurzame optie door een pen van bamboe of papier te nemen. Het is zelfs mogelijk om een luxe pen te laten graveren wanneer je een extra speciaal relatiegeschenk wilt geven. Er is dus genoeg keuze wanneer je besluit om een pen met logo aan je relaties uit te delen.

Pennen met logo laten maken

Pennen met logo zijn een goede manier om meer naamsbekendheid te krijgen en relaties een positieve indruk te geven. Een mooi ontwerp is belangrijk om het geschenk het beste effect te laten hebben. Het is namelijk wel zo handig als het logo duidelijk te zien is en het geheel er goed uit komt te zien. De grafische ontwerpers van Loopper kunnen je hierbij van dienst zijn. Ze kunnen voor je aan de slag gaan om je pennen met logo te ontwerpen en sturen het digitale ontwerp op zodat je het resultaat kunt beoordelen. Ze staan voor je klaar om je wensen perfect uit te voeren. 

Share