De beste online platformen voor het zoeken naar vacatures

De beste online platformen voor het zoeken naar vacatures

Op zoek naar een nieuwe baan? Dit zijn de beste online platformen voor het zoeken naar vacatures.

Magnet.Me

Deze vacaturesite is momenteel één van de grootsten in Nederland. Hoe werkt het precies? Bij Magnet.Me kun je al je voorkeuren invullen, waarna de website je alle matchende vacatures toont. Deze kan je vervolgens liken, of je kan er gelijk op solliciteren. Daarnaast kunnen bedrijven jou benaderen als ze geïnteresseerd zijn in je profiel. Magnet.Me is heel makkelijk in gebruik en de meeste mensen vinden hier heel snel een baan of stage, doordat de website bedrijven en werkzoekenden perfect matcht op basis van hun voorkeuren.

JobBird

Deze vacaturesite was jarenlang de grootste van Nederland. JobBird heeft een enorme database, waardoor ze een bijna oneindig aanbod aan vacatures aanbieden. JobBird heeft een makkelijke zoekfunctie, waar je bijvoorbeeld kan zoeken naar een specifieke functie, locatie of bedrijf. Ook kan je een “jobalert” instellen, waarbij jij een melding krijgt als er nieuwe vacatures die passen bij jouw zoektermen worden aangeboden.

Monsterboard

Vacaturesite Monsterboard biedt, naast een groot aanbod vacatures, ook online carrière advies met allerlei tips en trics over bijvoorbeeld solliciteren, het scrijven van een CV en promotie maken. Vind je solliciteren soms nog moeilijk, of ben je niet helemaal zeker over je CV, kijk dan ook zeker eens of Monsterboard jou hiermee verder kan helpen.

Indeed

Wij sluiten deze lijst af met vacaturewebsite Indeed. Ook hier kunnen werkgevers en werkzoekenden elkaar vinden via een zoekmachine op de site. Om werkgevers een beter beeld te geven van wat jij te bieden hebt, kun je je CV uploaden. Daarnaast kan je er ook één via de website aanmaken. Heb je dus nog geen CV? Dan kan deze tool van Indeed misschien handig voor je zijn.

Share