Bespaar geld op de verzending van je pakketten

Bespaar geld op de verzending van je pakketten

Wanneer je een webshop hebt, dan verstuur je regelmatig pakketten. Je hebt vast wel gemerkt dat de verzending van pakketten niet altijd goedkoop is. Maar niet getreurd, wij hebben de oplossing voor je gevonden! Hierdoor kan je veel besparen op de verzendkosten. Wij vertellen het je in deze blog!

De goedkoopste vervoerder 

Er zijn veel vervoerders die pakketten versturen. Al deze vervoerders hanteren verschillende tarieven, het is moeilijk om hier overzicht op te krijgen. Hiervoor kan je een lijstje maken met verschillende vervoerders en de bijbehorende prijzen. Je pakketten verzenden bij één vervoerder of bij verschillende vervoerders. Wij raden je de eerste optie is, dit is vaak wel goedkoper. Wil jij de allereenvoudigste manier weten hoe je pakketten kan versturen? Deze hebben wij ook voor jou. Bij Shops United kan je heel makkelijk, snel en goedkoop pakketten versturen

Samenwerken met Shops United

Shops United biedt vele voordelen bij het verzenden van pakketten. Je koppelt namelijk eenvoudig je webshop en hoeft vervolgens niks meer handmatig in te vullen. Door de scan en print verwerk jij je zendingen super snel. Bovendien betaal je een stuk minder doordat je kan meeliften op de pakketvolume die is opgebouwd door meer dan 3000 webshops die zich hebben aangesloten bij Shops United. Tot slot heeft Shops United een diverse vervoerders. Zo kan je kiezen uit de bekende vervoerders als PostNL, DHL en UPS. Maar ook veel andere vervoerders. Op de website vindt je een duidelijke overzicht van alle vervoerders met de tarieven die worden gehanteerd. Neem snel een kijkje en vind de perfecte vervoerder voor jou!

Meer informatie

Wil je meer informatie of zit je met een vraag? Neem gerust contact op met de klantenservice van Shops United. ZIj helpen je graag verder met het beantwoorden van al je vragen en het vinden van de juiste vervoerder voor jou. Daarnaast vind je nog veel informatie op de website van Shops United. 

Share