Waarom je een urenregistratie app zou moeten gebruiken:

Waarom je een urenregistratie app zou moeten gebruiken:

Waarom urenregistratie belangrijk is? Als je ZZP’er of freelancer bent dan is het extra belangrijk om je uren bij te houden. Maar waarom is dat belangrijk? Van de belastingdienst moet iemand met een eigen bedrijf minimaal 1225 uur besteden aan zijn bedrijf. Daarom is het belangrijk om een urenregistratie bij te houden zodat je aan kunt tonen hoeveel uur je hebt besteed aan jouw onderneming. De Belastingdienst kan het urencriterium komen controleren. Maar ook voor je eigen bedrijfsvoering is het bijhouden van een urenregistratie belangrijk. Zo weet je precies hoeveel uur je hebt gewerkt aan een bepaalde klus en wat je moet factureren naar de klant. Ook voor het maken van een offerte is het belangrijk. Wanneer je een duidelijke urenregistratie hebt, kun je makkelijker een offerte opstellen omdat je na kunt kijken hoeveel uur je ongeveer kwijt bent voor een bepaald project. 

Urenadministratie bijhouden urenregistratie app

Wanneer je gaat werken met een urenregistratie app komen alle geplande uren automatisch in de urenstaat terecht. OutSmart is meer dan alleen een app voor urenregistratie en daarom zowel online als offline te gebruiken. Eigenlijk was OutSmart een app voor digitale werkbonnen. Daar is de urenregistratie bijgekomen en nú is OutSmart een alles in één oplossing. Je kunt met de urenregistratie app offertes versturen, de werkregistratie verrichten, plannen én factureren. Ook voor een  optimale communicatie met je klant biedt OutSmart handige tools aan. Met OutSmart kun je de buitendienst verbinden met de binnendienst. Maar je kunt ook jouw bedrijf verbinden met je klant. Het is makkelijk om al je gegevens te delen met elkaar. Met de urenregistratie app worden alle uren verzamelt en wanneer de klus klaar is staat de factuur ook klaar. Zo ontvangt je klant sneller de factuur en jij je geld.

Beter af met urenregistratie én personeelsplanning

Wanneer je personeel in dienst hebt is het handig om hun uren bij te houden in de urenregistratie app. Maar je zult ook je personeel zo moeten inplannen dat zij de tijd hebben om rustig te werken of niet uren zitten te niksen. Het plannen van personeel is vaak een heel gepuzzel en daarbij geldt; hoe meer personeel hoe lastiger het plannen! Personeelsplanning van OutSmart helpt je omdat je op een kinderlijk eenvoudige manier de planning maakt. De werkzaamheden die verricht moeten worden kun je eenvoudig (als order) verslepen naar de lege plaatsen in de agenda van jouw medewerkers. Wanneer jouw medewerkers de werkbon app van OutSmart openen op hun telefoon zien zij direct hun werkrooster. Heb je een spoedkarwei dan kun je dit door middel van een melding kenbaar maken aan je medewerker. Die kan hier dan direct naar toe.

Altijd je urenregistratie én personeelsplanning bijgewerkt

Omdat de urenregistratie app en de personeelsplanning met elkaar in verbinding staan komen de uren automatisch in de urenregistratie te staan wanneer jouw werknemers de werkzaamheden uit dezee planning uitvoeren. Jouw werknemers geven eenvoudig aan wanneer zij starten met hun werkzaamheden én wanneer de werkzaamheden zijn geëindigd. De uren die zij hebben gemaakt komen dan direct in de urenregistratie te staan. Elke werknemer weet wat er van hem wordt verwacht. En jij weet precies waar elke werknemer zich bevind. Nog een voordeel van OutSmart is dat iedereen zijn gebruikte materialen kan invoeren. Deze worden dan ook geregistreerd. Er kunnen foto’s worden toegevoegd als dat nodig is. En als je dat wil kun je, op de telefoon of je tablet, een werkbon laten tekenen door de klant. Wanneer je online bent kan deze werkbon doorgestuurd worden naar kantoor.

OutSmart werkt zowel online als offline

Vaak ben je onderweg niet online. Dat is met OutSmart geen enkel probleem. Het programma werkt ook offline. Alle gegevens die worden ingevoerd worden onthouden en doorgestuurd wanneer je weer online bent.

Share