Vier tips voor gezond haar

Vier tips voor gezond haar

Altijd al gedroomd van een prachtig kapsel waar zelf beroemde mensen jaloers op kunnen zijn? Maar is dit nooit eerder gelukt? Met behulp van beste kapper Delft en deze tien tips moet elk kapsel omgetoverd kunnen worden tot de perfecte look. Sommige tips kunnen echt hét verschil maken en zorgen voor een fris kapsel.

Tip 1: Knip je haar regelmatig

Ga elke tien tot twaalf weken naar de kapper. Dit klinkt misschien raar, maar als je gezond lang haar wil krijgen zul je het regelmatig moeten knippen. Als je dit niet doet zorg je ervoor dat je haarpunten ongezond worden en ook ongezond doorgroeien. Hierdoor wordt je haar wel lang, maar op een ongezonde manier. Delft kapper kan helpen om de ongezonde puntjes van je haar af te knippen.

Tip 2: Parfum is voor in je hals en niet in je haar

Iedereen sprayt weleens parfum in het haar als het niet meer helemaal lekker ruikt. Dit is iets wat je niet moet doen. Parfum droogt haar uit en zorgt ervoor dat je haar weer ongezond wordt.

Tip 3: Borstel je haar alleen als het droog is

Pas op met het borstelen van je haar als je haar nog niet helemaal droog is. Het haar is het meest kwetsbaar als het nat is en hierdoor kan het voorkomen dat je je haar beschadigd als je het dan borstelt. Zorg er daarom altijd voor dat je je haar eerst droog maakt en daarna pas gaat borstelen.

Tip 4: Draag je haar wat vaker in een staart

Als je je haar vaak los draagt is er een grotere kans dat het beschadigd. Je haar kan over je kleding heen schuren waardoor er dode haarpuntjes ontstaan. Ook kan dit zorgen voor klitten, het uitborstelen hiervan kan weer leiden tot dode haarpuntjes. Draag je haar dus wat vaker op een leuke manier opgestoken!

Share