Met dit voertuigvolgsysteem hou je een duidelijk overzicht

Met dit voertuigvolgsysteem hou je een duidelijk overzicht

Vind je het fijn om een duidelijk overzicht te houden van je voertuigverbuik? Je wilt dit natuurlijk altijd zo goed mogelijk up-to-date houden. Een optie is om het zelf bij te houden met hand. Maar wat het veel gemakkelijker en efficiënter maakt, is het voertuigvolgsysteem van Linqo! Wil je weten wat een voertuigvolgsysteem is? Wij vertellen het in deze blog!

Dit houdt het voertuigvolgsysteem van Linqo in

Een voertuigvolgsysteem is een systeem die bijhoudt waar het voertuig zich op dat moment bevindt. Je auto kan met dit systeem eenvoudig getraceerd worden. Dit is erg handig voor de alledaagse werkzaamheden in je bedrijf. Je krijgt met het voertuigvolgsysteem namelijk een duidelijk inzicht hoe snel er wordt gereden, welke route er word gereden, en hoe lang er over is gedaan. Dit wordt allemaal gedaan door GPS monitoring. Met het voertuigvolgsysteem van Linqo kun je dus op elk gewenst moment een duidelijk overzicht krijgen.

Maak het een stuk makkelijk met het voertuigvolgsysteem

Het indelen van je wagenpark neemt altijd veel tijd in beslag. Met het voertuigvolgsysteem is dat nu verleden tijd. Door de inzichten die je krijgt van de gemaakte ritten, kun je je planning zo efficiënt mogelijk indelen. Daarnaast hoef je zelf nooit meer de administratie bij te houden, waardoor er een last van je schouders af valt. Het voertuigvolgsysteem is dus ideaal voor elk bedrijf die met zakelijke ritjes te maken geeft! 

Installeer het systeem van Linqo eenvoudig!

Ben je enthousiast geworden over het voertuigvolgsysteem van Linqo en wil je graag dat het geïnstalleerd wordt voor jouw bedrijf? Dat kan door middel van de gespecialiseerde monteurs van Linqo. Zij installeren het graag voor je zonder problemen in het gewenste voertuig. Dit kan al binnen een kwartier gebeurd zijn! Daarnaast zijn de monteurs er ook voor je om te helpen bij de installatie van het softwareprogramma. Ben je er nog niet helemaal uit? Linqo biedt graag een demoversie aan, om een beeld te krijgen van het voertuigvolgsysteem. Is het nog niet helemaal duidelijk voor je? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Linqo via de mail, telefoon of via het contactformulier op de website!

Share