Je nieuwe website testen op deze cruciale punten

Je nieuwe website testen op deze cruciale punten

Wanneer je een nieuwe website hebt laten maken is het belangrijk om hem goed te testen op een aantal belangrijk punten. Een deel van de punten gaat over de website zelf en een deel ook over de webhosting. Laten we snel starten. 

De snelheid van de website

Vandaag de dag is het essentieel dat de website snel is. Een snelle website zorgt ervoor dat de mensen snel zien wat de site te bieden heeft. Duurt het te lang dan haken de mensen snel af. Een deel van de snelheid wordt bepaald door de techniek van de website. Denk hierbij hoe de code is opgebouwd en wanneer delen van de code worden aangeroepen. Daarnaast is ook de hosting van groot belang. Een trage hosting is bepalend voor een zeer langzame site. Het is daarom goed om voor de beste VPS server te kiezen. We weten zeker dat je hier een goede keuze in maakt. 

Responsive design

De meeste websites worden hoofdzakelijk vanaf een mobiel toestel bezocht. Denk aan een tablet of een smartphone. Een website moet op deze apparaten ook goed aangeroepen worden. Wanneer dit niet goed gaat is het onmogelijk om de site goed te zien. Zorg er daarom voor dat dit goed werkt. 

Conversie

Uiteindelijk is het belangrijk om resultaten te halen uit de website. Het kunnen leads, verkopen, afspraken of meer naamsbekendheid zijn. Door de doelen goed op orde te hebben is het mogelijk om hieraan te werken. Geweldig. 

Trots 

Naast alle meetbare punten is het ook belangrijk om de site te toetsen op je eigen criteria. Het belangrijkste is dat je trots bent op je website. Wanneer je niet trots bent op je site wordt het moeilijk om hem maximaal te gaan promoten. Zorg dus dat je trots bent op je site.

Share