Een paar tips op een rij waar je huid dankbaar voor gaat zijn

Een paar tips op een rij waar je huid dankbaar voor gaat zijn

Een gezonde huid is een stralende huid. Hierdoor voel jij je zelfverzekerd en straal je de hele dag. Maar de juiste producten vinden die jou huid fijn vindt kan nog wel een aardige klus zijn. De ene huid reageerd namelijk wel goed op een dikke creme en de andere huid raakt daar weer helemaal verstopt van. Wil jij graag een gezonde huid? maar weet je niet goed hoe je dat moet doen? Probeer dan je eigen routine te vinden, en wij gaan je hier bij helpen aan de hand van een paar tips wil je die weten? Lees deze blog dan snel verder!

Tip 1: kies wat fijn voelt op de huid

Producten moeten niet alleen bij je type huid passen maar moeten ook fijn voelen op de huid. Onze tip is dan ook om te beginnen bij de skin care producten die je al hebt, bekijk de ingrediëntenlijst. Zit er bijvoorbeeld alcohol in, dan kan het zijn dat je huidbarrière slechter is geworden, alcohol is namelijk een ingrediënt die je liever vermijdt. Daarnaast is het verstandig om je producten aan te passen om je huidtype, heb je last van acne? Haal dan producten voor een acne gevoelige huid! De basis van een goede skin care routine zijn de producten, maar ook de volgorde. Was je gezicht eerst met een gezichtsreiniger doe dan moisturizer op en de laatste stap is altijd zonnebrand, ja zelfs in de winter!

Tip 2: je huid van binnenuit verzorgen is net zo belangrijk als de buitenkant

Om je huid zo optimaal mogelijk te houden moet je niet alleen denken aan de buitenkant van je huid. De binnenkant is namelijk net zo belangrijk. Gelukkig hebben wij hier het perfecte product voor gevonden! Namelijk de  Luminous Beauty Shake. Deze shake bevat meerdere vitamines en mineralen die geweldig zijn voor je huid, nagels en haar. Wil je meer weten over de Luminous beauty shake? Neem dan eens een kijkje op de website van SuperFoodies. Hier staat namelijk meer informatie op over de shake! Heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten. Ze helpen je namelijk graag verder.

Share